Program pracující s kamerou
Okomentováno od EZumr v Červenec 25, 2023, 10:14 amDobrý den,
našel by se tu programátor, který by byl ochotný udělat následující program? Pokud je to tedy možné
Obecně: Sejmutí obrázku z kamery (blok na páse) a ukázání na obrazovce se zpožděním a nebo od externího signálu.
Detailně:
1) Blok přijede do boxu, kde se na cca 3 vteřiny zastaví. (Již na místě)
2) V tom okamžiku se s pomocí kamery vyfotí. Umístění bloku je snímáno čidlem.
3) Obrázek se uloží.
4) Až tento blok dojede k obsluze, zaznamená ho další čidlo.
5) Předtím uložený obrázek se objeví na obrazovce.
6) Obrázek bude na obrazovce dokud se neobjeví další blok před operátorem.
7) Počítadlo bloků bude možno restartovat z místa obsluhy, ale je pak potřeba vyprázdnit pás a postupně najet.Na místě je v současnosti: Quido ETH 4/4, kamera Basler acA2500-14gc (má externí pin pro sejmutí obrazu a ETH port), malé PC s Win 7 (může být nahrazeno čím je potřeba), dotykový monitor s HDMI a usb pro umožnění dotyku a dvě čidla (detekce přítomnosti bloku).
Pokud by měl někdo zájem, prosím, ozvěte se do PM a já Vám pošlu můj mail. Na dotazy také ráda odpovím, co nejlépe to půjde.
Děkuji.
Dobrý den,
našel by se tu programátor, který by byl ochotný udělat následující program? Pokud je to tedy možné
Obecně: Sejmutí obrázku z kamery (blok na páse) a ukázání na obrazovce se zpožděním a nebo od externího signálu.
Detailně:
1) Blok přijede do boxu, kde se na cca 3 vteřiny zastaví. (Již na místě)
2) V tom okamžiku se s pomocí kamery vyfotí. Umístění bloku je snímáno čidlem.
3) Obrázek se uloží.
4) Až tento blok dojede k obsluze, zaznamená ho další čidlo.
5) Předtím uložený obrázek se objeví na obrazovce.
6) Obrázek bude na obrazovce dokud se neobjeví další blok před operátorem.
7) Počítadlo bloků bude možno restartovat z místa obsluhy, ale je pak potřeba vyprázdnit pás a postupně najet.
Na místě je v současnosti: Quido ETH 4/4, kamera Basler acA2500-14gc (má externí pin pro sejmutí obrazu a ETH port), malé PC s Win 7 (může být nahrazeno čím je potřeba), dotykový monitor s HDMI a usb pro umožnění dotyku a dvě čidla (detekce přítomnosti bloku).
Pokud by měl někdo zájem, prosím, ozvěte se do PM a já Vám pošlu můj mail. Na dotazy také ráda odpovím, co nejlépe to půjde.
Děkuji.